Ventilationsservice

Hos OX3 er en af vores helt store ekspertiser ventilationsservice. Vi har udført service på ventilationsanlæg for rigtig mange kunder hvor indeklimaet på kontoret skal være optimalt. Yderligere har vi også stor erfaring med at servicerer klimaanlæg der f.eks. skal sikre en konstant temperatur på lageret.

Hos OX3 Ventilation ved vi, hvor vigtig en rolle dit køleanlæg og dit ventilationsanlæg spiller – både på arbejdspladsen og i hjemmet. Derfor er det også nødvendigt, at dit køleanlæg eller ventilationsanlæg løbende serviceres.

Et ventilationsanlæg og et køleanlæg er bygget af mange bevægelige dele, som arbejder for at tilføre frisk luft til dit hjem, dit kontor eller din lagerbygning. For at motorer, remme, filtre og lignende fungerer optimalt og ikke bliver slidte, er det vigtigt at overholde service af dit køleanlæg samt service af dit ventilationsanlæg. Dit anlæg arbejder dagligt for dit indeklima, og det kan komme i fare, hvis det ikke serviceres og behandles efter forskrifterne.

Lovpligtigt serviceeftersyn af dit køleanlæg

Er dit køleanlæg en vigtig del af din virksomhed? Så har du også brug for at vide, at det altid kører problemfrit. Alle vores teknikere er certificerede og uddannede i service og vedligehold af alle typer af køleanlæg. Og vi står naturligvis også klar til at hjælpe dig.

Det er lovpligtigt, at dit køleanlæg serviceres minimum én gang om året. Som udgangspunkt anbefaler vi dog service to gange årligt for at sikre optimal drift og mindske risikoen for nedbrud. Derfor laver vi også gerne en fast serviceaftale med din virksomhed, da det er vores fornemmeste opgave at sikre, at dit køleanlæg altid virker.

Giv os et kald eller send os en mail på info@ox3.dk, hvis du er i tvivl, om det er tid til eftersyn og service af dit køleanlæg, eller hvis vi skal lave en fast serviceaftale.

Skal vi servicere dit ventilationsanlæg?

OX3 Ventilation er dit ventilationsfirma med et stort hold af eksperter inden for ventilation. Når du bestiller service af dit ventilationsanlæg, får du blandt andet rengøring af ventilationskanaler og ventilationsfiltre, fejlfinding og reparationer, udskiftning af filtre og rengøring af rør. Når vi har færdiggjort serviceringen af dit ventilationsanlæg, får du altid en tilbagemelding på anlægget, så det kan fungere fejlfrit.

Trænger dit ventilationsanlæg til service? Så kører vi gerne ud til dig. Vi skræddersyer også gerne en serviceaftale tilpasset dine behov, så du slipper for at tænke på din ventilation.

Vi servicerer alle typer af ventilationsanlæg, og vi hjælper også gerne dig. Kontakt os i dag på 70 20 10 38.

Skriv til os

Du er velkommen til at skrive til os. Vi svarer typisk indenfor 24 timer.

Kontakt