OM OS

Hvem er OX3, og hvad står vi for? 

BAGOM OX3 VENTILATION

OX3 Ventilation opstår i 2010 i Odense, med et grundlæggende ønske om at drive en ærlig og solid entreprenørvirksomhed, hvor foreningen af tekniske ekspertiser og faglig stolthed var drivkraften og motivationen for arbejdet.

Og sådan er det stadig i dag. I dag dækker vi hele Danmark fra vores to afdelinger i henholdsvis Odense og Valby. Vi projekterer og udfører alt indenfor ventilations- og udsugningsanlæg, varmeanlæg, komfortanlæg, køleanlæg, montage-, indregulerings- og servicearbejde.

Alt dette udfører vi med stort personligt engagement og med et smil på læben. Vi har en uformel omgangsform, fællesskabsånd og et godt humør, som smitter af både internt og eksternt. Dette har efter vores bedste overbevisning en positiv indflydelse på alt, hvad man som menneske beskæftiger sig med – også på den indbyrdes sparring samt den basale glæde ved sit arbejde.

Med dette værdigrundlag som base, udfører vi et kreativt og professionelt entreprenørarbejde!

Vi er med fra start til slut!

Vores arbejde starter med dit ønske eller din problemstilling. Herefter starter vores projektering og beregning af projektet for at finde frem til den bedste løsning til dig. Her bruger vi vores brede erfaring, som vi har tilegnet os gennem mange års arbejde indenfor ventilationsfaget. Det er vores know how, som gør det muligt for os at tilbyde alternative, ikke- standardiserede løsninger og den løsning som passer til dine behov og ikke mindst økonomi.

Vores tekniske designere visualiserer løsningen i Revit. På vores tegnestuer er kvalitet, grundighed og nøjagtighed nøgleord i det daglige arbejde. I byggefasen er det vores entreprise- og projektledere, som har det store overblik på vores projekter, hvor de sørger for at budget og tidsplan overholdes.

Vores montørstab består af både unge og ældre, hvorfor nytænkning og erfaring går op i en højere enhed i det daglige arbejde. Vores montører arbejder ud fra ønsket om at nå i mål til tiden, uden at gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed. Vi er stolte af, og glade for, at vi har vores egne montører, da det efter vores overbevisning altid betaler sig.

For at sikre at du til sidst står med det bedste resultat, er indregulering vigtigt. Her sikre vores teknisk dygtige indreguleringsafdeling, at du får det ønskede ud af dit produkt, samt en sikker idriftsættelse.

Vi bestræber os på at gennemgå hele processen med et øget fokus på kvalitet og information parterne imellem. Så vi tilslut kan aflevere det bedste resultat og sikre fuld tilfredshed.

FIRMAPROFIL

FIRMAET

OX3 Ventilation har afdelinger i København og Odense.
I begge vores afdelinger er der etableret projektafdeling, som projekterer og udfører alt indenfor ventilations- og udsugningsanlæg, varmeanlæg, komfortanlæg, montage- og indreguleringsarbejde.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Vi er klar ved telefonen i vores åbningstider:
mandag – torsdag kl. 8:00 – 16:00
fredag kl. 8:00 – 15:00

Ring på tlf. +45 70 20 10 38

Skriv til os

Du er velkommen til at skrive til os. Vi svarer typisk indenfor 24 timer.

Kontakt