Køl

Hos OX3 Ventilation er vi specialiserede i at rådgive, levere, installere og servicere alle typer af professionelt køleudstyr.

Med udgangspunkt i dine ønsker kan vi hjælpe dig med at vælge rigtigt første gang. Der er mange muligheder, så kontakt os gerne for en uforpligtende snak omkring, hvilket anlæg der passer bedst til din virksomheds behov og økonomi.

Skræddersyede løsninger til din virksomhed

Køleanlæg spiller en central rolle i mange produktionsvirksomheder og i industrielle virksomheder. Derfor beregner, dimensionerer og skræddersyer vi også kølesystemer, der passer til netop din virksomhed. Vores kunders tilfredshed er altafgørende, og derfor tilpasser vi vores løsninger og klarer alt fra start til slut. Uanset omfanget af opgaven hjælper vi også gerne dig.

Lovpligtig service og vedligeholdelse

Det er lovpligtigt, at dit køleanlæg serviceres minimum én gang om året. Ved at indgå en serviceaftale med OX3 Ventilation er du sikret overholdelse af det lovpligtige eftersyn, og at den generelle drift samt vedligeholdelse er optimal. Vi servicerer alle typer af køleanlæg, og vi sørger gerne for, at dit anlæg altid er i forsvarlig stand og undgår nedbrud.

Skal vi hjælpe med installation eller eftersyn?

Skal du have hjælp til valg af køleanlæg? Eller har du brug for en serviceaftale, så dit lovpligtige eftersyn overholdes? Så kontakt os i dag på 70 20 10 38, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med installation eller eftersyn af dit køleanlæg.

Skriv til os

Du er velkommen til at skrive til os. Vi svarer typisk indenfor 24 timer.

Kontakt