Genvex og indeklima

Med et ventilationsanlæg der gør brug af genvex opnår du et optimalt indeklima i boligen eller på arbejdspladsen.

Rigtig mange boliger og arbejdspladser er rigtig godt isolerede. Det er et stort plus for varmeøkonomien, men det går ofte udover indeklimaet, da fugt kan have svært ved at komme ud af bygningen. Men det er der heldigvis råd for.

Hos OX3 Ventilation tilbyder vi forskellige ventilationsløsninger, der kan forbedre indeklimaet på din arbejdsplads eller i din bolig. Med et intelligent ventilationsanlæg fra Genvex er du sikret en grøn og billig løsning, der allerede fra første dag gør en stor forskel for din varmeregning og for dit indeklima.

Der er masser af fordele ved et Genvex anlæg, og de kan fås til alle hjem uanset størrelsen. Anlægget reducerer både fugt, mug, skimmel og svamp samt sænker CO2-indholdet i luften.

Genvex – dansk kvalitet

Genvex produceres i Danmark, og ventilationsanlæggene er karakteriseret ved at være en stabil løsning. Med fokus på høj kvalitet, lang levetid og fornuftige priser er Genvex altid et godt valg, når du ønsker at forbedre indeklimaet i boligen eller på arbejdspladsen.

Ventilation og varmegenanvendelse

Når du har anskaffet dig et Genvex ventilationsanlæg, kan du genvinde masser af varme uden at bruge særlig meget energi på det – faktisk helt op til 95 % af varmen. Så med Genvex slipper du ikke kun af med fugt og skimmel, du får også masser af frisk luft og mulighed for at genanvende varme til fx opvarmning af vand. Og om sommeren har du mulighed for at sætte varmeveksleren på standby, så du altid opnår en behagelig temperatur i hjemmet eller på kontoret.

Flere fordele forbedrer indeklimaet

Ikke nok med det så formindsker et Genvex anlæg også spredning af støv, da det fanges og filtreres fra. Døjer du med allergi, kan du også med fordel anskaffe dig et Genvex ventilationsanlæg, da alle pollensporer filtreres fra, når der hentes luft ind udefra. Det understreger de sundhedsmæssige fordele ved at investere i den rigtige ventilationsløsning – uanset om det er til boligen eller til arbejdspladsen.

Lad OX3 Ventilation installere dit Genvex ventilationsanlæg

Har du nogle spørgsmål til de forskellige Genvex anlæg eller brug for råd og vejledning i forbindelse med anskaffelsen eller installationen af dit anlæg? Så kontakt vores faguddannede kolleger her.

Trænger dit nuværende Genvex anlæg til service? Så hjælper vi naturligvis også gerne med dette.

Skriv til os

Du er velkommen til at skrive til os. Vi svarer typisk indenfor 24 timer.

Kontakt