Entreprenørprojektering

OX3 Ventilation har stor erfaring og ekspertise indenfor entreprenørprojektering af f.eks. klimaanlæg til lagerhaller eller ventilationsanlæg til kontorer.

Korrekt ventilation er vigtig for, at dit byggeri får et godt indeklima. Alle bygninger har brug for at få tilført frisk luft og fjernet brugt og forurenet luft. Hos OX3 Ventilation har vores ansatte stor ekspertise indenfor ventilation og leverer løsninger tilpasset dine behov.

Indeklima spiller en stor rolle i moderne byggeri, og vi rådgiver gerne omkring kravene, så alle gældende arbejdsmiljøkrav overholdes.

Ventilation er en kompleks størrelse, og der findes ikke en løsning, der passer til alle ventilationsbehov. Der er nemlig mange spørgsmål og faktorer, der skal tages højde for fx dimensionering, længder og luftmængder.

Viser resultat af entreprenørprojektering af ventilation- og klimaanlæg.

Entreprenørprojektering ned til mindste detalje

Er valget af den rette ventilation til dit byggeprojekt ikke din spidskompetence? Og har du brug for hjælp til den rette placering af ventilationen? Så tilbyder OX3 Ventilation entreprenørprojektering ned til mindste detalje.

Når vi har klarlagt dit projekt, starter vores projektering og beregning for at finde den bedste løsning til dit projekt. Her drager vi god nytte af vores mange års erfaring med ventilationsservice. Det er vores store know how, der gør os til dit foretrukne ventilationsfirma inden for alternative, ikke-standardiserede løsninger. Vi tilpasser altid vores løsninger til dine behov og din økonomi.

Efterfølgende visualiserer vores tekniske designere løsningen med stor fokus på grundighed og nøjagtighed i Revit. På vores tegnestuer er kvalitet, grundighed og nøjagtighed nøgleord for vores medarbejdere. I byggefasen har vores entreprise- og projektledere altid det store overblik, og de sørger for at budgettet og tidsplanen overholdes. Vores montørstab går aldrig på kompromis med kvaliteten eller sikkerheden.

For at du får det ønskede resultat, er indregulering utrolig vigtig. Vores indreguleringsafdeling søger for, at du får det ønskede ud af dit produkt og en sikker idriftsættelse. For at nå bedst muligt i mål med entreprenørprojekteringen bestræber vi os altid på at gennemgå hele processen med dig, så vi til slut kan aflevere det bedste resultat og sikre fuld tilfredshed.

Skal vi stå for din entreprenørprojektering?

Hos OX3 Ventilation har vi flere afdelinger og dygtige specialister, der kan stå for alt, der har med ventilation og entreprenørprojektering at gøre. Har du spørgsmål til projektering eller ventilation, er du altid velkommen til at kontakte os på 70 20 10 38.

Skriv til os

Du er velkommen til at skrive til os. Vi svarer typisk indenfor 24 timer.

Kontakt