Aircondition og indeklima

Vi tilbyder montering, installering og service af aircondition så indeklimaet på kontoret, lageret, produktionen eller i boligen bliver optimalt.

Indeklimaet i vores boliger og på vores arbejdspladser har en rigtig stor betydning for vores sundhed og velbefindende. Hos OX3 Ventilation har vi stor erfaring med ventilation og med at finde den rette løsning til vores kunder – både privatkunder og erhvervskunder.

Med det rette airconditionanlæg er du sikret et behageligt indeklima året rundt. Høje temperaturer er dejlige, når man opholder sig udenfor, men indendørs er det en anden sag. Her er det vigtigt med ventilation og det rette indeklima. Og det kan den rette aircondition heldigvis sørge for.

Et klimaanlæg og en aircondition kan være med til styrke komforten og indeklimaet i din bolig eller på kontoret ved at rense og forbedre luften samt ved at justere rumtemperaturen, så den matcher dine ønsker og behov.

Øg produktiviteten og styrk indeklimaet

Der er mange fordele ved at investere i den rette ventilation til boligen og til arbejdspladsen. Ved at sætte fokus på indeklimaet og ventilation med en aircondition kan du blandt andet hjælpe dine medarbejderes effektivitet og mindske sygefraværet. De indbyggede filtre renser luften for støv, pollen, smog og røg, og så kan temperaturen nemt justeres efter behov fx via en fjernbetjening eller via en app.

Montering og service af aircondition

Hos OX3 Ventilation tilbyder vi alt i montering og service af dit airconditionanlæg. Vores dygtige montører og teknikere står altid klar til at hjælpe. Vi er specialister i vedligeholdelse og service af køleanlæg og ventilationsanlæg, og vi står gerne for at sikre, at din anlæg virker optimalt.

Modtag et uforpligtende tilbud

Vil du også gerne forbedre indeklimaet i din bolig, i dit anneks, på dit kontor eller i din lagerbygning? Så er et airconditionanlæg måske løsningen.

Kontakt os gerne for gode råd og et uforpligtende tilbud på aircondition, der er tilpasset dine behov. Vi er godt klar over, at der findes rigtig mange løsninger, og at alle vores kunder har individuelle behov. Derfor rådgiver vi også gerne privatpersoner og erhverv med at finde den bedste løsning – uanset om det er et klimaanlæg eller en aircondition.

 

Kontakt os i dag på 70 20 10 38, via mail til info@ox3.dk eller udfyld vores kontaktformular her.

Skriv til os

Du er velkommen til at skrive til os. Vi svarer typisk indenfor 24 timer.

Kontakt