Ventilation

For at opnå et sundt indeklima i boligen eller på din arbejdsplads er det vigtigt med ventilation for at minimere fugt.

Ventilation er mange ting

Ventilation kan ske på flere forskellige måder, og helt lavpraktisk kan man lave gennemtræk flere gange om dagen for at få luftet ud. Når vinduerne åbnes i dit hjem eller på kontoret udskiftes luften, og luftfugtigheden falder, som er med til at give dig et sundere indeklima. Denne metode kaldes for naturlig ventilation.

Alt i mekanisk ventilation

Det er dog også muligt at ventilere hjemmet eller arbejdspladsen uden at skulle åbne vinduerne flere gange dagligt. Det kaldes for mekanisk ventilation, og det sker med et ventilationsanlæg. Ventilationsanlæg fås i forskellige størrelser og udgaver, og hos OX3 Ventilation er vi eksperter i alt, der har med mekanisk ventilation at gøre.

Vi er et ventilationsfirma med faglig stolthed, der projekterer og udfører alt inden for ventilations- og udsugningsanlæg, varmeanlæg, komfortanlæg, køleanlæg, montage- og indreguleringsarbejde samt ventilationsservice.

Kontakt os i dag på 70 20 10 38, hvis du har spørgsmål til bedre indeklima og til valget af det rette ventilationsanlæg til din bolig eller til din arbejdsplads.

Skriv til os

Du er velkommen til at skrive til os. Vi svarer typisk indenfor 24 timer.

Kontakt